ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το λιωμένο βούτυρο, τη βρώμη και τη μαύρη ζάχαρη.
- Κρατάτε στην άκρη μισό φλιτζάνι από το μίγμα και απλώνεται το υπόλοιπο σε ορθογώνιο ταψάκι 20 x 12 εκατοστά περίπου. Από πάνω απλώνετε τη μαρμελάδα.
- Ανακατεύετε το μισό φλιτζάνι του μίγματος, που έχετε κρατήσει, μαζί με δύο κουταλιές της σούπας βρώμη και το προσθέτετε πάνω από τη μαρμελάδα
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά στους 160 °C
- Αφήνετε να κρυώσει και στη συνέχεια κόβετε σε σχήμα μπάρας.
Μία συνταγή από την
Δημητριάδου Κλειώ
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (Χαροκοπείου πανεπιστημίου)Eating Psychology Coaching
https://www.facebook.com/grafeiodiatrofis
https://coachmydiet.wordpress.com