ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
- Προσθέτετε το νερό, το χυμό ανανά, την σάλτσα τεριάκι, τη σάλτσα σόγιας και τη μαύρη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Όταν το μείγμα αρχίσει να βράζει προσθέτετε το λιωμένο ανανά, το πιπέρι καγιέν, το ουίσκι και τον χυμό λεμονιού, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για τουλάχιστον 1 ώρα, μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρευστη.
TIP
Με τη σάλτσα μπάρμπεκιου μπορείτε να συνοδέψετε ψημένο κρέας, αλλά και να αλείψετε το κρέας σας λίγο πριν ψηθεί.