ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Χτυπάτε στο μίξερ, το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε σιγά σιγά το αυγό και τον κρόκο και χτυπάτε για ένα με δυο λεπτά ακόμα.Προσθέτετε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά με μαρίζ.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε με σύρμα το αλεύρι, το αλάτι, τη βανιλίνη, το μπεικιν και στην συνέχεια τα προσθέτετε στο μίξερ. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
- Σε μία λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, βάζετε μια μεγάλη κουταλιά της σούπας από το μίγμα αφήνοντας 2-3 εκ. απόσταση. Δεν χρειάζεται να τους δώσετε σχήμα.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C για 20-25 λεπτά, μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.Τα αφήνετε να κρυώσουν καλά και σερβίρετε.