ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Πρώτα πολτοποιούμε τη μπανάνα με ένα πιρούνι και αλέθουμε τη βρώμη στο μούλτι.
- Βάζουμε σε μία λεκανίτσα το πολτοποιημένο φρούτο, την αγαύη και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σόδα, διαλυμένη στον χυμό, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε σιγά-σιγά τη βρώμη και στο τέλος τη σοκολάτα και τα κράνμπερις και ενώνουμε με ένα κουτάλι.
- Πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες και τις «πατάμε» με την παλάμη μας να απλώσουν.
- Ψήνουμε τα μπισκότα μας σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-12 λεπτά.