loukoumades-
ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΥΗΣ
16 Μαΐου 2023
rolakia
Ρολάκια γεμιστά με super foods
16 Μαΐου 2023
Show all
cookies main
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Πρώτα πολτοποιούμε τη μπανάνα με ένα πιρούνι και αλέθουμε τη βρώμη στο μούλτι.
  2. Βάζουμε σε μία λεκανίτσα το πολτοποιημένο φρούτο, την αγαύη και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σόδα, διαλυμένη στον χυμό, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε σιγά-σιγά τη βρώμη και στο τέλος τη σοκολάτα και τα κράνμπερις και ενώνουμε με ένα κουτάλι.
  5. Πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες και τις «πατάμε» με την παλάμη μας να απλώσουν.
  6. Ψήνουμε τα μπισκότα μας σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-12 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ

300 γραμ. βρώμη

1 ώριμη μπανάνα

4 κουτ. της σούπας Βιολογικό Σιρόπι Αγαύης ΖΩΓΡΑΦΟΣ

4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

100 γραμ. αποξηραμένα κράνμπερις

50 γραμ. σταγόνες σοκολάτας

Χύμος από ένα πορτοκάλι

1 βανίλια

1 κουτ. του γλυκού σόδα

1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ