ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπολ βάζετε το ελαιόλαδο, το μπέικιν πάουντερ, τον χυμό πορτοκαλιού, τη σόδα, το σιρόπι αγαύης , την κανέλα και το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Ανακατεύετε ώστε να ενωθούν τα υλικά και στη συνέχεια προσθέτετε σιγά-σιγά το αλεύρι.
- Όταν έχετε ένα απαλό και αφράτο ζυμάρι πλάθετε τα κουλουράκια. Τα απλώνετε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αφού τα περάσετε πρώτα από το σουσάμι.
- Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά.