ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με το σιρόπι αγαύης μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέτετε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζετε το χτύπημα. Προσθέτετε τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύετε.
- Τέλος, προσθέτετε το αλεύρι και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο πηχτό μίγμα.
- Σε θήκες για muffin βάζετε 1-2 γεμάτες κουταλιές από το μίγμα.
- Ψήνετε στον φούρνο, στον αέρα, για 25 λεπτά .