ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ
30 Απριλίου 2023
muffins myrtila 6
BLUBERRY MUFFINS
16 Μαΐου 2023
Show all
brownie
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Σε ένα  μπολ βάζετε το βούτυρο, το γάλα και την κουβερτούρα και  λιώνετε σε μπεν μαρί.

Σε ένα άλλο μπολ βάζετε τη ζάχαρη άχνη, το αλεύρι, το αλάτι και το σιρόπι αγαύης και το αφήνετε στην άκρη.

Στο μπολ με τη λιωμένη σοκολάτα, αδειάζετε το μείγμα με το αλεύρι σιγά-σιγά και ανακατεύετε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Αδειάζετε το μείγμα για τα brownies, σε ένα ταψί 35×20 εκατοστά και καρφώνετε τα ολόκληρα φουντούκια.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους  170°C, στον αέρα για 40-50 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμο αφήνετε να κρυώσει πολύ καλά, κόβετε τα brownies σε κομμάτια  και τα σερβίρετε σκέτα ή με παγωτό.

TIP

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ήδη ξηρών καρπών, όπως καρύδια.

ΥΛΙΚΑ

 

400 γραμ. κουβερτούρα

350 γραμ. βούτυρο

350 γραμ. ζάχαρη άχνη

80 γρ. Βιολογικό Σιρόπι Αγαύης ΖΩΓΡΑΦΟΣ

150 γραμ. φουντούκια

300 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

40 ml. γάλα

1 πρέζα αλάτι