ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Αναμειγνύετε σε ένα μπολ τους ξηρούς καρπούς χοντροκομμένους, τις σταφίδες, τα goji berries, τα αποξηραμένα φρούτα, τις 4 κουταλιές σιρόπι αγαύης, το κανελογαρίφαλο και το μοσχοκάρυδο.
- Βουτυρώνετε καλά ένα ταψί 35×25 εκατοστά περίπου. Κόβετε τα φύλλα κάθετα σε δύο μακρόστενες λωρίδες και ξεκινάτε. Παίρνετε το πρώτο φύλλο, το βουτυρώνετε ,το γεμίζετε με μία κουταλιά της σούπας γέμιση και το ρολάρετε, κλείνοντας πρώτα από πάνω τη γέμιση, στη συνέχεια από τα πλάγια και τέλος ρολάρουμε. Συνεχίζετε έτσι να φτιάξετε όλα τα φύλλα.
- Τοποθετείτε τα ρολάκια μέσα στο ταψί, το ένα δίπλα και τα περιχύνετε με το υπόλοιπο βούτυρο.
- Ψήνετε στους 180°C στον αέρα, για περίπου 25-30 λεπτά.
- Με το που θα τα βγάλετε από τον φούρνο και όπως είναι καυτά τα περιχύνετε με το σιρόπι αγαύης και τα αφήνετε να κρυώσουν.