ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ανακατεύετε το γάλα καρύδας και το σιρόπι αγαύης στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθού και στη συνέχεια προσθέτετε και τη μπανάνα στο μπλέντερ.
- Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνετε λίγο να πέσει η θερμοκρασία της σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
- Τέλος την προσθέτουμε και αυτή στο μπλέντερ και ανακατεύετε μεχρί να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μπολ και το βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.
- Παγώνετε το μίγμα σε παγωτομηχανή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.
- Εναλλακτικά, αν δεν έχετε παγωτομηχανή, μπορείτε να το βάλετε στην κατάψυξη, μέχρι να αρχίσει να σταθεροποιείται και να παγώνει και κατόπιν το βγάζετε κάθε μισή ώρα και το αφρατεύετε με ένα σύρμα χειρός. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 5-6 φορές ή μέχρι να πήξει ικανοποιητικά.