Διαχωρίζετε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάτε τους κρόκους με το γλυκαντικό.Προσθέτετε το κακάο, το αλεύρι και το κολοκυθάκι.
Βάζετε την κουβερτούρα για 1-2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (ή τη λιώνετε σε μπεν-μαρί). Την προσθέτετε και αυτή στο μίγμα, αφήνοντας 2-3 κουταλιές της σούπας για να τη χρησιμοποιήσετε αντί για γλάσο.
Τέλος χτυπάμε τα ασπράδια για να γίνουν μαρέγκα, τα προσθέτετε και αυτά στο μίγμα και ανακατεύετε απαλά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 25 λεπτά.
Αλοίφετε την επιφάνεια με την υπόλοιπη κουβερτούρα και σερβίρετε.
Μία συνταγή από την
Δημητριάδου Κλειώ
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (Χαροκοπείου πανεπιστημίου)
Eating Psychology Coaching
https://www.facebook.com/grafeiodiatrofis
https://coachmydiet.wordpress.com
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 10 γραμ. Slim Line Green Crystal