ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα κατσαρολάκι, λιώνετε τη μαργαρίνη και στη συνέχεια την κουβερτούρα.
- Βγάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνετε τη μαύρη ζάχαρη. Ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε τα αυγά, τη βανίλια και το αλάτι ανακατεύοντας.
- Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα. Τέλος ρίχνετε τα καρύδια, ανακατεύοντας.
- Τοποθετείτε το μίγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 23 x 23 εκατοστά και ψήνετε στους 175°C για 20 – 25 λεπτά. Κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια. Τα σερβίρετε ζεστά με παγωτό ή σαντιγί.