ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Αλείφετε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ με λίγο λάδι.
- Χτυπάτε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ την κρέμα, τα αυγά και τη μαύρη ζάχαρη.
- Κόβετε τα κρουασάν σε φέτες πάχους 1 εκ. και τις προσθέτετε στο μείγμα της κρέμας για να μουλιάσουν.
- Απλώνετε μια στρώση κρουασάν στη φόρμα και πασπαλίζετε με τη σοκολάτα.
- Σκεπάζετε με τις υπόλοιπες φέτες και τα περιχύνετε με το υγρό μείγμα που περίσσεψε.
- Ψήνετε για 40-45 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να μην φαίνονται υγρά όταν πιέσετε τα κρουασάν.
- Βγάζετε το κέικ από τον φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει 10 λεπτά.
TIP
Προαιρετικά, σερβίρετε με παγωτό.