ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για τη ζύμη
- Ρίχνετε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέτετε τη μαργαρίνη κομμένη σε κομμάτια.
- Τρίβετε με τα δάκτυλα έτσι ώστε το μίγμα να γίνει σαν χονδρά ψίχουλα.
- Προσθέτετε λίγο νερό και ζυμώνετε καλά ώσπου να γίνει μια λεία ζύμη.
- Τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Για τη γέμιση
- Kόβετε τα μήλα σε λεπτές φέτες και ανακατεύετε με το αλεύρι, την ακατέργαστη ζάχαρη και την κανέλα.
- Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και τοποθετείτε μέσα την γέμιση.
- Ψήνετε στους 175ºC για 20 λεπτά, στη συνέχεια σκεπάζετε τη μηλόπιτα με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για ακόμα 30 λεπτά περίπου.
TIP
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καστανή ζάχαρη Brown Crystal ΖΩΓΡΑΦΟΣ