ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C με αντιστάσεις.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αγαύη, το ελαιόλαδο, την καστανή
ζάχαρη, το αλάτι και την κανέλα. - Χτυπάμε με το σύρμα και προσθέτουμε
τη βρώμη, ώστε να ανακατευτούν καλά. - Απλώνουμε το μίγμα σε αντικολλητικό ταψί και ψήνουμε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να
ροδίσει, ανακατεύοντας το μια φορά όσο ψήνεται. - Με την έξοδο από τον φούρνο το αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσει καλά.
και να γίνει τραγανό. - Αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο.
TIP
Δείτε αναλυτικά το βίντεο εδώ:
https://youtube.com/shorts/B-IcDWDTV6g?si=Sp1EXTN5WXe4p2EZ