overnight oats
OVERNIGHT OATS ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
2 Ιανουαρίου 2024
ROLA-ME-KANELA_1
ΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ (CINNAMON ROLLS)
5 Φεβρουαρίου 2024
Show all
granola
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C με αντιστάσεις.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αγαύη, το ελαιόλαδο, την καστανή
    ζάχαρη, το αλάτι και την κανέλα.
  3. Χτυπάμε με το σύρμα και προσθέτουμε
    τη βρώμη, ώστε να ανακατευτούν καλά.
  4. Απλώνουμε το μίγμα σε αντικολλητικό ταψί και ψήνουμε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να
    ροδίσει, ανακατεύοντας το μια φορά όσο ψήνεται.
  5. Με την έξοδο από τον φούρνο το αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσει καλά.
    και να γίνει τραγανό.
  6. Αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο.
TIP

Δείτε αναλυτικά το βίντεο εδώ:

https://youtube.com/shorts/B-IcDWDTV6g?si=Sp1EXTN5WXe4p2EZ

ΥΛΙΚΑ

125 γραμ. Βιολογικό Σιρόπι Αγάυης ΖΩΓΡΑΦΟΣ
85 γραμ. Ελαιόλαδο (95 ml)
45 γραμ. Καστανή Ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ (3 κουτ. σούπας)
½ κουτ.γλυκού αλάτι
2 κουτ.γλυκού κανέλα
250 γραμ. βρώμη