ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Παίρνετε το ξύσμα από τα πορτοκάλια, είτε τρίβοντας τα στον τρίφτη είτε χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο.
Τοποθετείτε το ξύσμα σε ένα γυάλινο βάζο, προσθέτετε τη βότκα και ανακατεύετε.
Κλείνετε καλά το βάζο και το αφήνετε σε σκοτεινό μέρος για 1 εβδομάδα, ανακατεύοντας 2-3 φορές τη μέρα.
Όταν περάσουν οι μέρες, βράζετε το νερό με την καστανή ζάχαρη για 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει καλά. Προσθέτετε το σιρόπι στο βάζο με τη βότκα και το αφήνετε για άλλο ένα βράδυ.
Την επόμενη μέρα σουρώνετε το περιεχόμενο του βάζου και βάζετε το λικέρ σε ένα μπουκάλι.
Το διατηρείτε στο ψυγείο
TIP
Σερβίρεται παγωμένο.