rizogalo new
ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ STEVIA
28 Νοεμβρίου 2022
cake
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ
31 Μαρτίου 2023
Show all
Loumoumades-2-ylika
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με την πορτοκαλάδα, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
  2. Γεμίζουμε ένα βαθύ τηγάνι με λάδι και το αφήνουμε να κάψει καλά.
  3. Με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε τους λουκουμάδες μας στο καυτό λάδι. Ενδιάμεσα βοηθάει να  βουτάμε το κουτάλι σε νερό.
  4. Όταν οι λουκουμάδες πάρουν χρυσαφί χρώμα, είναι έτοιμοι, τους βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
  5. Πριν κρυώσουν οι λουκουμάδες τους περιχύνουμε με σιρόπι αγαύης και πασπαλίζουμε με κανέλα και καβουρντισμένο σουσάμι.

 

 

 

ΥΛΙΚΑ

500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μονο του
500 γραμ. πορτοκαλάδα με ανθρακικό

λάδι για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:
Σουσάμι

Κανέλα
Βιολογικό Σιρόπι Αγαύης Ζωγράφος