ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με την πορτοκαλάδα, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
- Γεμίζουμε ένα βαθύ τηγάνι με λάδι και το αφήνουμε να κάψει καλά.
- Με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε τους λουκουμάδες μας στο καυτό λάδι. Ενδιάμεσα βοηθάει να βουτάμε το κουτάλι σε νερό.
- Όταν οι λουκουμάδες πάρουν χρυσαφί χρώμα, είναι έτοιμοι, τους βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
- Πριν κρυώσουν οι λουκουμάδες τους περιχύνουμε με σιρόπι αγαύης και πασπαλίζουμε με κανέλα και καβουρντισμένο σουσάμι.