ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Για τη ζύμη:
Ρίχνουμε το λάδι , το αυγό, την stevia, το πορτοκάλι, το ξύσμα και το γιαούρτι σε ένα μπολ, προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας με το χέρι. Μπορεί να τραβήξει λιγότερο από ένα κιλό ή και περισσότερο.Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα. - Για τη γέμιση: Τοποθετούμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και μαλάσουμε με τα χέρια ή ένα πιρούνι, ώστε να γίνει κρέμα.
- Ανοίγουμε φύλλο πάχους περίπου 3 χιλιοστών και παίρνουμε ένα πιατάκι του ελληνικού καφέ ή ένα κουπάτ και κόβουμε στρογγυλά φυλλαράκια. Βάζουμε μία κουταλιά γεμάτη από την γέμιση και ύστερα τσιμπητά κλείνουμε το καλιτσούνακι.
- Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 20 περίπου λεπτά.