ΠΡΑΛΙΝΑ ΜΕ STEVIA
19 Μαΐου 2021
ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑ ΜΕ STEVIA
7 Ιουνίου 2021
Show all
Προετοιμασία
Μερίδες
4-6 μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Μουλιάζετε για λίγα λεπτά τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό και αφού μαλακώσουν τα διαλύετε σε λίγο ζεστό νερό.
  2. Χτυπάτε το γιαούρτι με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέτετε τη διαλυμένη ζελατίνη και τη φρουκτόζη και ανακατεύετε καλά.
  3. Χτυπάτε το ασπράδι αυγού σε σφιχτή μαρέγκα και την προσθέτετε στο υπόλοιπο μίγμα, ανακατεύοντας ελαφρά.
  4. Βάζετε τη μους σε μπολάκια στο ψυγείο για 2-3 ώρες, μέχρι να πήξει καλά. Σερβίρετε τη μους δροσερή.
  5. Προαιρετικά γαρνίρετε με φλούδα λεμονιού.
ΥΛΙΚΑ

400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό

4 φύλλα ζελατίνη

χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια

3-4 κουτ. της σούπας φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ

1 ασπράδι αυγού