ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Μουλιάζετε για λίγα λεπτά τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό και αφού μαλακώσουν τα διαλύετε σε λίγο ζεστό νερό.
- Χτυπάτε το γιαούρτι με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέτετε τη διαλυμένη ζελατίνη και τη φρουκτόζη και ανακατεύετε καλά.
- Χτυπάτε το ασπράδι αυγού σε σφιχτή μαρέγκα και την προσθέτετε στο υπόλοιπο μίγμα, ανακατεύοντας ελαφρά.
- Βάζετε τη μους σε μπολάκια στο ψυγείο για 2-3 ώρες, μέχρι να πήξει καλά. Σερβίρετε τη μους δροσερή.
- Προαιρετικά γαρνίρετε με φλούδα λεμονιού.