ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μία ελαστική ζύμη που κολλάει ελαφριά. Προσοχή το νερό να έιναι χλιαρό για να μην καταστρέψει τη μαγιά μας.
- Αφήνουμε το μίγμα για μισή ώρα να ξεκουραστεί.
- Φτιάχνουμε φρατζολάκια 200 γραμ. το κάθε ένα και τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστούν.
- Πριν τα φουρνίσουμε τα αλείφουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Τα ψήνουμε στους 200°C σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά.