ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά το γάλα, το γλυκαντικό, τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, μέχρι να γίνει σαντιγί.
- Προσθέτουμε τη σαντιγί στο μπολ με το γάλα και ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Έπειτα βάζουμε το μπολ στην κατάψυξη (επιλέξτε ένα μπολ με καπάκι) για 6 ώρες.
- Για να πετύχουμε αφράτη υφή στο παγωτό, το βγάζουμε κάθε μία ώρα από την κατάψυξη και αφρατεύουμε καλά με ένα σύρμα ή μίξερ χειρός και στη συνέχεια το επιστρέφουμε στην κατάψυξη.