ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό, το λάδι, την καστανή ζάχαρη, το αλάτι και τη μαγιά και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το αλεύρι, τα καρύδια και το μίγμα με τα υγρά.
- Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε το μίγμα με τα χέρια μας, μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη. Αν έχουμε μίξερ, ζυμώνουμε για 10 – 15 λεπτά με τον γάντζο.
- Βάζουμε πάνω από το μπολ με τη ζύμη, μία πετσέτα που έχουμε βρέξει ελαφρά και το αφήνουμε για 2 ώρες σκεπασμένο να φουσκώσει.
- Αφού φουσκώσει το ζυμάρι, το ξαναζυμώνουμε ελαφρά με τα χέρια και τοποθετούμε τη ζύμη σε μια λαδωμένη φόρμα. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και αφήνουμε να φουσκώσει για άλλη μία ώρα.
- Τέλος ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ºC, για 50-60 λεπτά.
TIP
Δείτε τη συνταγή στο https://www.youtube.com/watch?v=u4cv9G6pCt4