makaronosalata main
ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ
23 Ιουνίου 2021
μακαρονια με κιμά 7
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
28 Ιουνίου 2021
Show all
trifle
Προετοιμασία
Μερίδες
4
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα καρύδας, το Slim Line, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και το κορν φλάουρ. Τα ζεσταίνουμε σε  χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να βράσουν, ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να πήξει η κρέμα.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και καλύπτουμε την κρέμα με μεμβράνη, έτσι ώστε να εφάπτεται στην επιφάνειά της και την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
  3. Για το σερβίρισμα: Μοιράζουμε σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ ή σε 4 μικρότερα, λίγο μπισκότο, κρέμα λεμονιού, κομπόστα ροδάκινο και επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία μέχρι να γεμίσει το μπολ μας.
  4. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος  με το Slim Line, σε σαντιγί και γαρνίρουμε το trifle.
  5. Αφήνουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για ½ ώρα, ώστε να δέσουν όλα τα υλικά και σερβίρουμε
TIP

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γλυκαντικό SucraLine ή Slim Line Green

ΥΛΙΚΑ

½ πακέτο σοκολατένια μπισκότα χωρίς ζάχαρη, χοντροκομμένα

1 κομπόστα Light ροδάκινο ΖΩΓΡΑΦΟΣ, κομμένη σε κυβάκια

 Για την κρέμα

400 ml γάλα καρύδας

6 κουτ. της σούπας Slim Line

Ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια

2 κουτ. της σούπας κορν φλάουρ, διαλυμένο σε λίγο νερό

Για τη σαντιγί (προαιρετικά)

200 ml κρέμα φυτική ή γάλακτος

1 κουτ. της σούπας Slim Line