ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα καρύδας, το Slim Line, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και το κορν φλάουρ. Τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να βράσουν, ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να πήξει η κρέμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και καλύπτουμε την κρέμα με μεμβράνη, έτσι ώστε να εφάπτεται στην επιφάνειά της και την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
- Για το σερβίρισμα: Μοιράζουμε σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ ή σε 4 μικρότερα, λίγο μπισκότο, κρέμα λεμονιού, κομπόστα ροδάκινο και επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία μέχρι να γεμίσει το μπολ μας.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το Slim Line, σε σαντιγί και γαρνίρουμε το trifle.
- Αφήνουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για ½ ώρα, ώστε να δέσουν όλα τα υλικά και σερβίρουμε
TIP
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γλυκαντικό SucraLine ή Slim Line Green