ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 1800C.
- Χτυπάτε το βούτυρο με το γλυκαντικό μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτετε τους κρόκους, τη βανίλια, το αλάτι και το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα απαλό ζυμάρι.
- Στρώνετε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Πλάθετε τη ζύμη σε μικρές μπαλίτσες και τις βουτάτε μία-μία μέσα στα ασπράδια.
- Τοποθετείτε τις μπαλίτσες στο ταψί και πιέζετε με το δάχτυλο σας κάθε μπαλίτσα μέχρι να κάνει μία μικρή γούβα στο κέντρο.
- Βάζετε στη μικρή γούβα λίγη μαρμελάδα με τη βοήθεια ενός κουταλιού και ψήνετε για 15-17 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Βγάζετε τα κουλούρια από τον φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν εντελώς.
TIP
Σας αρέσει η ποικιλία; Χρησιμοποιείστε περισσότερες από μία γεύσεις μαρμελάδας.