ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Κόβετε το κάθε στήθος σε 4 μικρότερα κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το λάδι, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, τη μαύρη ζάχαρη, το βαλσάμικο, τη σόγια, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτετε τα κομμάτια κοτόπουλου, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις φέτες πορτοκαλιού και το θυμάρι. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2 ώρες.
- Μεταφέρετε το κοτόπουλο σε ένα πυρέξ, μαζί με τη μαρινάδα και ψήνετε στο γκριλ, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200oC για 10-15 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Μπορείτε να το συνοδέψετε με πέννες ριγέ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, με 80% περισσότερες πρωτεΐνες από τα κοινά ζυμαρικά.