ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ανακατεύετε τη φρουκτόζη και τη μαργαρίνη μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτετε τα αυγά, το αλεύρι, τις βανίλλιες και το μπέϊκιν-πάουντερ, ανακατεύοντας καλά.
- Βουτυρώνετε ένα τετράγωνο ταψί και τοποθετείτε μέσα ένα κομμάτι λαδόχαρτο, επίσης βουτυρωμένο. Αδειάζετε το μίγμα επάνω στο λαδόχαρτο και το διασκορπίζετε ομοιόμορφα. [Το ταψί πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε η στρώση του μίγματος, μέσα στο ταψί, να είναι λεπτή.]
- Ψήνετε στους 170 °C για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- [Το λαδόχαρτο βοηθά το ψημένο κέϊκ να μην κολλήσει στο ταψί και να τυλιχθεί εύκολα.]
- Λειώνετε και διατηρείτε ζεστή την μαρμελάδα, μέσα σε ένα κατσαρολάκι.
- Οταν κρυώσει λίγο το κέϊκ, διασκορπίζετε ομοιόμορφα την μαρμελάδα επάνω του και το τυλίγετε σε ρολό γρήγορα, πριν κρυώσει εντελώς.
- Φτιάχνετε φρουκτόζη άχνη και πασπαλίζετε το ρολό.
- Αφήνετε το ρολό να κρυώσει εντελώς.